• Novinky

            • FULLSTAR 2023

            • Dňa 21.3.2023 sa naše žiačky speváckého oddelenia, pod vedením pani učiteľky Z.Šefraníkovej,zúčastnili Celoslovenskej speváckej súťaže v sólovom speve ,,FULLSTAR".Súťažili v dvoch kategóriach.V l.kategórii získali Sabinka Janovská a Sárka Kulková strieborné pásmo a Vikinka Sunková bronzové pásmo .V lll.kateórii získala Henrieta Kováčiková zlaté pásmo a Nelly Lučanová bronzové pásmo.V obrovskej konkurencii naše žiačky dôstojne reprezentovali našu ZUŠ, za čo im patrí veľká vďaka.

            • Príjmacie skúšky- Kláštor pod Znievom

            •  

              Milí priatelia,rodičia a deti, 

              srdečne Vás pozývame na TALENTOVÉ SKÚŠKY ,do hudobného,tanečného,výtvarného a literárno-dramatického odboru, pre školský rok 2023/2024.

              Zápis prebehne 3. a 4. apríla 2023 od 12:30 do 17:30 hod. v priestoroch ZŠ Kláštor pod Znievom (vchod z boku od multifunkčného ihriska).

              Pre prihlásenie na zápis je potrebné vyplniť a odoslať elektronickú prihlášku:

              https://szusklastorpodznievom.edupage.org/register/?eqa=d2hhdD1mb3Jt

              a následne ju podpísanú odovzdať na prijímacích talentovych skúškach (vytlačiť a podpísať prihlášku je možné aj v ZUŠ počas konania skúšok).Ak sa Vám nepodarí podať elektronickú prihlášku, nevadí. V deň konania skúšok Vám pomôžeme s podaním prihlášky na mieste.

              Prajete si, aby vaše dieťa trávilo svoj čas aktívne a tvorivo? Aby spievalo, tancovalo, maľovalo či hralo? Aby sa učilo v príjemnom prostredí pod vedením skúsených pedagógov?Tak neváhajte a príďte medzi nás!

              Tešíme sa na stretnutie s Vami 🙂🎹🎤🎷🪗🎸🎼🎨🖼🎭💃🤸🕺