• Novinky

            • Vyučovanie na diaľku

            • Vážení rodičia a milí žiaci!

                    V minulých dňoch sme pristúpili na nový spôsob vyučovania . V 21. storočí už nie je  problém spolupracovať  prostredníctvom nových technológii  a keďže nikto nevie ako dlho  bude dnešná situácia trvať, rozhodli sme sa pre  túto netradičnú formu výučby. Všetko nové prináša výzvu , ale naši učitelia tejto výzve čelia s oduševnením. Sú pripravení konzultovať s Vami v priebehu samotného štúdia a sú otvorení aj novým postupom a novým cestám. Učitelia skontaktovali svojich žiakov telefonicky a nachádzajú  optimálny spôsob  práce. Ak sa niekomu nepodarilo skontaktovať  so žiakom do dnešného dňa, urobí to v najkratšom období, prípadne môže žiak kontaktovať svojho učiteľa.

                    Učitelia poskytujú notový materiál, odborné  rady , usmerňujú výkony žiakov smerujúce k napredovaniu .Využívame služby a vymoženosti všetkých elektronických zariadení .Učíme prostredníctvom vami zaslaných videí. Konzultujeme telefonicky.   Tancuje sa pomocou  napr. Skype, Facebook, Whatsapp  , Messenger , Maľujeme doma a posielame naše malé dielka vyučujúcim na mobily. Po skončení tohto náročného obdobia  pripravíme výstavy, vystúpenia žiakov ... Prezentácia všetkého bude oslavou, verím že víťazstva nad tým , čo nám život priniesol. 

                    Radi by sme Vám prinášali naďalej radosť, zábavu, kreativitu, Mnohé vedecké štúdiá potvrdzujú že hra na hudobný nástroj zvyšuje inteligenciu jedinca, tanec uvoľňuje napätie, maľovanie prináša pokoj a verbálny prejav pomáha k vypovedaniu vnútorných myšlienok. Všetko krásne, múdre a dobré, čomu nás naučili minulé generácia nám nemôže zobrať nikto ani koronavírus.

              Ďakujeme, že sa nevzdávate. Spolu to zvládneme!